Belangenverenging Vakantiepark Pannenschuur

VAKANTIEPARK PANNENSCHUUR, CAMPING BOSHOEVE EN NOORDZEE BEACH VILLAGE

De vergadering wordt gehouden op 1 juni 2019 van 13:30 tot 17:00.
Locatie: Multifunctionele centrum “de Korre”, De grote zaal
Ghistelkerke 1A, 4511 JB Breskens

Als laatste wil ik uw aandacht voor het volgende:

Een bestuurslid heeft te kennen gegeven wegens vertrek van de camping, na 4 jaar, geen bestuurslid meer te blijven.
Het bestuur vraagt daarom aan alle leden wie zijn plaats wil innemen. Wij vragen uitdrukkelijk aan onze Nederlandse leden met interesse voor de taken Secretariaat of Penningmeesterschap dit te overwegen.
Deze uitdrukkelijke reden komt omdat volgend jaar dhr. Hofkens, na 12 jaar, het bestuur zal verlaten.

Welkom op deze website

De Belangenvereniging Vakantiepark Pannenschuur (BVP) werd op 13 augustus 2003 opgericht na de overname van Pannenschuur door Roompot Holidays, (RPH). Sinds 15 mei 2009 werden ook de jaarplaatshouders van de campings Hof ter Willegen en Boshoeve toegelaten. De reden hiervoor was dat de drie campings tot één nieuw Roompot park zouden worden samengevoegd.

Uitnodiging Ledenvergadering BVP 01-06-2019

De vergadering wordt gehouden op 1 juni 2019 van 13:30 tot 17:00.
Locatie: Multifunctionele centrum “de Korre”, De grote zaal
Ghistelkerke 1A, 4511 JB Breskens

Als laatste wil ik uw aandacht voor het volgende:

Sprache Selektion

Deutch