Belangenverenging Vakantiepark Pannenschuur

VAKANTIEPARK PANNENSCHUUR, CAMPING BOSHOEVE EN NOORDZEE BEACH VILLAGE

Nieuwvliet-Bad,  13 oktober 2020.

Uw bestuur heeft veel tijd en energie (en geld) gestoken in de procedure tegen de opzegging van de plaatsen op De Wandelaar per 31 december 2020.
Het is jammer dat door de Corona de procedure bij de rechtbank vertraging op heeft gelopen en de uitspraak vervolgens van begin september naar begin oktober werd verdaagd. En dan nu (ondanks het gezamelijke verzoek de zaak af te behandelen) door de rechtbank de zaak werd gedaagd naar 4 november.
U begrijpt dat onze advocaat en het dagelijkse bestuur hierover verbaasd zijn, maar het is aan de rechtbank dit te bepalen.

De advocaten vinden (hoe moeilijk dat ook lijkt) dat echt duidelijk moet zijn dat alle huurder met een jaarplaats op de Wandelaar, nu niet hoeven te ontruimen.

Bestuur van de Belangenvereniging Vakantiepark Pannenschuur

Welkom op deze website

De Belangenvereniging Vakantiepark Pannenschuur (BVP) werd op 13 augustus 2003 opgericht na de overname van Pannenschuur door Roompot Holidays, (RPH). Sinds 15 mei 2009 werden ook de jaarplaatshouders van de campings Hof ter Willegen en Boshoeve toegelaten. De reden hiervoor was dat de drie campings tot één nieuw Roompot park zouden worden samengevoegd.

Uitspraak blijft voor de 2de keer uit.

Nieuwvliet-Bad,  13 oktober 2020.

Bestuur van de Belangenvereniging Vakantiepark Pannenschuur

Sprache Selektion