Belangenverenging Vakantiepark Pannenschuur

VAKANTIEPARK PANNENSCHUUR, CAMPING BOSHOEVE EN NOORDZEE BEACH VILLAGE

De vergadering wordt gehouden op 12 mei 2018 van 13:30 tot 17:00.
Locatie: Multifunctionele centrum “de Korre”, De grote zaal
Ghistelkerke 1A, 4511 JB Breskens

Als laatste wil ik uw aandacht voor het volgende:

Een Bestuurslid heeft te kennen gegeven wegens persoonlijke omstandigheden, na 8 jaar, geen bestuurslid meer te blijven.
Het bestuur vraagt daarom aan alle leden wie zijn plaats wil innemen.
Graag vernemen wij per mail of voorafgaande aan de vergadering wanneer u bestuurslid wil zijn.
Wij vragen uitdrukkelijk aan leden uit “de Wandelaar” dit te overwegen, omdat op dit moment dat gedeelte van de camping niet in het bestuur vertegenwoordigd is.

Welkom op deze website

De Belangenvereniging Vakantiepark Pannenschuur (BVP) werd op 13 augustus 2003 opgericht na de overname van Pannenschuur door Roompot Holidays, (RPH). Sinds 15 mei 2009 werden ook de jaarplaatshouders van de campings Hof ter Willegen en Boshoeve toegelaten. De reden hiervoor was dat de drie campings tot één nieuw Roompot park zouden worden samengevoegd.

Uitnodiging Ledenvergadering BVP 12-05-2018

De vergadering wordt gehouden op 12 mei 2018 van 13:30 tot 17:00.
Locatie: Multifunctionele centrum “de Korre”, De grote zaal
Ghistelkerke 1A, 4511 JB Breskens

Als laatste wil ik uw aandacht voor het volgende:

Het bestuur vraagt daarom aan alle leden wie zijn plaats wil innemen.

Sprache Selektion

Deutch